Update: Lees hoe wij met de Coronacrisis omgaan en hoe je toch een toekomstige reis kunt boeken.

Wandel met ons mee van Arnhem naar Wolfheze

Jouw perfecte tweede Pinksterdag besteding

OK, we wijken een beetje af van de tweede zondag in de maand, maar we kunnen ons zo maar voorstellen dat deze 360º Explore Walk Along jouw perfecte tweede Pinksterdag besteding is.
We maken vandaag een heerlijke wandeling van zo'n 18 kilometer door de bossen tussen Arnhem en Wolfheze. Vanaf Arnhem CS lopen we binnen enkele minuten door de glooiende, groene omgeving van park Sonsbeek en langs historische waterradmolens. Vlak voor we voor Oosterbeek in lopen komen we langs de indrukwekkende Airborne begraafplaats. 1754 soldaten, piloten en mariniers die zijn omgekomen bij en na de slag om Arnhem zijn hier begraven. De Wolfhezerbeek met z'n 400 jaar oude Wodanseiken en het natuurgebied Laag-Wolfheze stemmen ons weer vrolijk en zo komt er een eind aan deze 360º Explore Walk Along. We verzamelen op 10 juni om 10.00 uur in de stationshal van CS Arnhem bij Julia's (waar je een kop goede koffie kunt kopen). Als je je auto bij station Wolfheze neer wilt zetten neem dan de trein van 09.57 naar Arnhem CS. Deze komt om 10.05 aan en we zullen op je wachten in de stationshal van CS Arnhem. Aan het eind van de wandeling kun je dan makkelijk weer naar huis. Maar reizen met het OV is natuurlijk wel wat beter........

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Neem zelf een lunchpakketje mee voor onderweg! De weersvoorspelling is goed maar kijk zelf ook even welke kleding je mee moet nemen (regenjas....?)

Zet ook vast de volgende data in je agenda:

  • Zondag 14 juli 2019 360º Explore Walk Along - Staverdensebeek
    Op zondag 14 juli nemen we je mee naar de schitterende Staverdensebeek. Het heldere beekwater is het biotoop van een zeldzame planten en dieren en kronkelt zich een weg over de Veluwe. We lopen door prachtige bossen, velden vol bloemen en granen. De Meaderende beek is nooit ver weg tijdens deze Walk Along. We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats van cafe / restaurant De Zwarte Boer, op de Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 67, 3852 PT Ermelo. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt.
  • Zondag 11 augustus 360º Explore Walk Along - Amsterdamse Waterleidingduinen
    Op zondag 11 augustus gaan we struinen door de Amsterdamse Waterleidingduinen, een geweldig gevarieerd gebied waar we ook 'buiten de lijntjes mogen kleuren". We lopen een route van ongeveer 10 kilometer. Tijdens deze mooie wandeling, die voor een groot deel over avontuurlijke struinpaadjes en wildsporen gaat, ontdekken we het afwisselende landschap van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De wandeling zit vol variatie: dichte bossen, open vlaktes, waterpartijen en uitzichtpunten wisselen elkaar af. We verzamelen op zondag 11 augustus om 10.00 uur bij ingang Oase in Vogelenzang. Iedereen is welkom. Een dagkaart met toegang tot dit gebied kost €1,50 en een kaartje kun je bij de ingang kopen of van te voren online. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Lokatie op Google Maps
  • Zondag 8 september 360º Explore Walk Along - Rondom Voorst
    Op zondag 8 september maken we heerlijke wandeling in de omgeving van het rustieke dorp Voorst, gelegen tussen Zutphen en Apeldoorn. Daar waar het rivierenlandschap langs de IJssel op zijn mooist is wandelen we over onverharde paden en een oude bomendijk met verrassend doorkijkjes naar het IJsseldal. We lopen ook langs de Kasteelruïne De Nijenbeek. Kasteel De Nijenbeek, ook wel slot Nijenbeek, dateert uit de dertiende eeuw en is gelegen aan een oude bedding van de IJssel. Het kasteel was gesticht om het scheepvaartverkeer op de rivier te controleren. Er is een omschrijving bekend, waaruit blijkt dat de Nijenbeek op een eiland in de rivier zou hebben gestaan. We verzamelen op 8 september om 10.00 uur bij de bushalte "Huize Enkstein" aan de Rijksstraatweg in Voorst. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Lokatie op Google Maps:

Lees verder