Update: Lees hoe wij met de Coronacrisis omgaan en hoe je toch een toekomstige reis kunt boeken.

wandel met ons mee op zondag 10 maart

Wat is er lekkerder dan een paar uur door de Nederlandse natuur te struinen met een groep outdoor enthousiasten. Daarom organiseert 360º Explore elke tweede zondag van de maand de Walk Along. 

Zondag 10 maart maken we een schitterende wandeling over de stuwwallen van het Montferland bij Beek. Mooie bosranden, natuurlijke bronnen die aan de grenzen van de stuwwal aan de oppervlakte komen, fraaie en gevarieerde bossen met eiken, Corsicaanse dennen, beuken, berken en grove den. We lopen over oude smokkelroutes en staan op het hoogste punt 106m boven NAP. Genieten op de uitkijktoren van een spectaculair uitzicht over het Rijndal, Duitsland en de Veluwe. Vertrek 10.00 vanaf Uitspanning 't Peeske. Peeskesweg 12, Beek (https://maps.google.com). Met openbaar vervoer te bereiken met Lijn 196 vanaf station Wehl.

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt.

Zet ook vast de volgende data in je agenda:

  • Zondag 14 april  Vandaag lopen we door het unieke natuurgebied 'de Stille Kern”, één van onze favoriete 'struingebieden' in Nederland! Waar eens de Zuiderzee was staat nu een prachtig bos waar we een paar uur lang door heen gaan struinen. Hier hoeven we niet netjes de paden te volgen maar zoeken we onze eigen weg door de dichte begroeiing. Onderweg maken we een warme kop koffie of thee met lekkers! Trek hoge en liefst waterdichte schoenen aan, en wees niet bang wat modder op je kleren te krijgen! We verzamelen op 14 april om 10.00 uur op de parkeerplaats van 'de Stille Kern", op de Bingelweg nabij Zeewolde (dit is een zijweg van de Flediteweg). Laat ons even weten als je met het openbaar vervoer reist, dan kunnen we je in bv Nijkerk van het station op halen (Google Maps).
  • Zondag 12 mei  Beklim samen met 360º Explore de mooiste berg van Nederland! Tijdens deze 360º Walk Along struinen we een aantal uren over de prachtige Archemerberg en Lemelerberg, die samen een fraai natuurgebied vormen met vooral bos en heide. Deze twee "pukkels" zijn in de voorlaatste ijstijd gevormd en het is een mooi gebied om een heerlijke wandeling te maken. Onderweg maken we thee en koffie of we drinken wat in het theehuis. We verzamelen op 12 mei om 10.00 uur op de parkeerplaats van de Lemelerberg. Kerkweg 32, 8148 PZ Lemele.

Lees verder