Wandel met ons mee op zondag 14 april

Wat is er lekkerder dan een paar uur door de Nederlandse natuur te struinen met een groep outdoor enthousiasten. Daarom organiseert 360º Explore elke tweede zondag van de maand de Walk Along. 

Zondag 14 april maken we een schitterende wandeling door het unieke natuurgebied 'de Stille Kern”, één van onze favoriete 'struingebieden' in Nederland! Waar eens de Zuiderzee was staat nu een prachtig bos waar we een paar uur lang door heen gaan struinen. Hier hoeven we niet netjes de paden te volgen maar zoeken we onze eigen weg door de dichte begroeiing. Onderweg maken we een warme kop koffie of thee met lekkers! Trek hoge en liefst waterdichte schoenen aan, en wees niet bang wat modder op je kleren te krijgen! We verzamelen op 14 april om 10.00 uur op de parkeerplaats van 'de Stille Kern", op de Bingelweg nabij Zeewolde (dit is een zijweg van de Flediteweg). Laat ons even weten als je met het openbaar vervoer reist, dan kunnen we je in bv Nijkerk van het station op halen (Google Maps).

  • Zondag 12 mei  Beklim samen met 360º Explore de mooiste berg van Nederland! Tijdens deze 360º Walk Along struinen we een aantal uren over de prachtige Archemerberg en Lemelerberg, die samen een fraai natuurgebied vormen met vooral bos en heide. Deze twee "pukkels" zijn in de voorlaatste ijstijd gevormd en het is een mooi gebied om een heerlijke wandeling te maken. Onderweg maken we thee en koffie of we drinken wat in het theehuis. We verzamelen op 12 mei om 10.00 uur op de parkeerplaats van de Lemelerberg. Kerkweg 32, 8148 PZ Lemele. (Google Maps)
  • Maandag 10 juni (tweede Pinksterdag) OK, we wijken een beetje af van de tweede zondag in de maand, maar we kunnen ons zo maar voorstellen dat deze 360º Explore Walk Along jouw perfecte tweede Pinksterdag besteding is. We maken vandaag een heerlijke wandeling van zo'n 18 kilometer door de bossen tussen Arnhem en Wolfheze. Vanaf Arnhem CS lopen we binnen enkele minuten door de glooiende, groene omgeving van park Sonsbeek en langs historische waterradmolens. Vlak voor we voor Oosterbeek in lopen komen we langs de indrukwekkende Airborne begraafplaats. 1754 soldaten, piloten en mariniers die zijn omgekomen bij en na de slag om Arnhem zijn hier begraven. De Wolfhezerbeek met z'n 400 jaar oude Wodanseiken en het natuurgebied Laag-Wolfheze stemmen ons weer vrolijk en zo komt er een eind aan deze 360º Explore Walk Along. We verzamelen op 10 juni om 10.00 uur in de stationshal van CS Arnhem bij Julia's (waar je een kop goede koffie kunt kopen).

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt.

Lees verder