Ontdek de schoonheid van de Veluwe

360º Explore Walk Along


Op zondag 14 juli nemen we je mee naar de schitterende Staverdensebeek. Het heldere beekwater is het biotoop van een zeldzame planten en dieren en kronkelt zich een weg over de Veluwe. We lopen door prachtige bossen, velden vol bloemen en granen. De Meaderende beek is nooit ver weg tijdens deze Walk Along. We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats van cafe / restaurant De Zwarte Boer, op de Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 67, 3852 PT Ermelo. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt.

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Bekijk zelf even naar de weersvoorspelling. Wordt het korte broek of regenjas?

Zet ook vast de volgende data in je agenda:

  • Zondag 11 augustus 360º Explore Walk Along - Amsterdamse Waterleidingduinen
    Op zondag 11 augustus gaan we struinen door de Amsterdamse Waterleidingduinen, een geweldig gevarieerd gebied waar we ook 'buiten de lijntjes mogen kleuren". We lopen een route van ongeveer 10 kilometer. Tijdens deze mooie wandeling, die voor een groot deel over avontuurlijke struinpaadjes en wildsporen gaat, ontdekken we het afwisselende landschap van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De wandeling zit vol variatie: dichte bossen, open vlaktes, waterpartijen en uitzichtpunten wisselen elkaar af. We verzamelen op zondag 11 augustus om 10.00 uur bij ingang Oase in Vogelenzang. Iedereen is welkom. Een dagkaart met toegang tot dit gebied kost €1,50 en een kaartje kun je bij de ingang kopen of van te voren online. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Lokatie op Google Maps
  • Zondag 8 september 360º Explore Walk Along - Rondom Voorst
    Op zondag 8 september maken we heerlijke wandeling in de omgeving van het rustieke dorp Voorst, gelegen tussen Zutphen en Apeldoorn. Daar waar het rivierenlandschap langs de IJssel op zijn mooist is wandelen we over onverharde paden en een oude bomendijk met verrassend doorkijkjes naar het IJsseldal. We lopen ook langs de Kasteelruïne De Nijenbeek. Kasteel De Nijenbeek, ook wel slot Nijenbeek, dateert uit de dertiende eeuw en is gelegen aan een oude bedding van de IJssel. Het kasteel was gesticht om het scheepvaartverkeer op de rivier te controleren. Er is een omschrijving bekend, waaruit blijkt dat de Nijenbeek op een eiland in de rivier zou hebben gestaan. We verzamelen op 8 september om 10.00 uur bij de bushalte "Huize Enkstein" aan de Rijksstraatweg in Voorst. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem bevriende buitensport enthousiasten mee! En laat ons via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer óf via het event op Facebook even weten als je komt. Lokatie op Google Maps:

Lees verder