Update Covid-19: Veilig op reis in het najaar

Winterstormen

Hopelijk lees je dit bericht in goede en gezonde doen in deze vreemde en voor velen moeilijke tijd. Wij vragen ons waarschijnlijk hetzelfde af als jij: hoe kunnen we met elkaar gezond blijven? Terwijl de wereld een weg zoekt door deze ongekende crisis, hopen we van harte dat je innerlijke rust kunt vinden in de tijd die het coronavirus lijkt te geven dan wel te nemen.

Met een leeg Basecamp en een heel ander lenteseizoen dan gepland nemen we tijdens deze onverwachte time-out de tijd om elkaar te bellen om te horen hoe het gaat, te dromen over nieuwe reisbestemmingen en om hardop af te vragen wanneer we jou weer kunnen zien op een reis of Walk Along.

Update: we mogen weer!

Een grote glimlach en veel inspiratie

Wij worden erg blij van de hartverwarmende reacties die we van jullie hebben ontvangen. We zien veel bereidheid om een geannuleerde reis of cursus om te boeken naar een andere datum of om een reis om te boeken naar een andere gave reis. Ook komen er nog steeds boekingen voor reizen aan het eind van de zomer of in het najaar binnen. Vaak kiezen jullie nu voor reizen iets dichter bij huis. Dank voor dit vertrouwen, we kijken nota bene zelf soms verbaasd als het gebeurt - tenslotte is de wereld even op slot - maar het voelt als een warme deken. Op persoonlijk vlak zien wij om ons heen ook begrip, rust en een herijking van wat er toe doet in het leven. Dat alles brengt een grote glimlach en veel inspiratie.

Er gaan ontzettend veel ideeën door ons hoofd; van spannende, nieuwe micro avonturen tot het delen van onze outdoor skills via streams met reisgenoten. Van een eigen reis community tot een guide PodCast waarin we ons enthousiasme voor een bestemming in een half uurtje superlatieven overbrengen (om lekker vlot door te luisteren bij een ommetje wandelen). We zijn super benieuwd naar jouw gedachten en het lijkt ons leuk in een verloren minuut (zou best eens kunnen dat sommige reizigers - al dan niet gewenst - daar over beschikken nu ;-) een paar van die ideeën met je te delen voor wat reacties. WhatsApp je ons even als je dat leuk lijkt?

Stop niet met dromen

En net als bij winterstormen, zal ook deze virusstorm voorbijgaan. En als dat zo is, laten we dan allemaal klaar zijn om ons leven en onze avontuurlijke reisplannen weer op het goede spoor te krijgen. Stop niet met dromen over je volgende reis! Wij trekken, net als jij graag weer de wijde wereld in als de situatie dat toelaat. Om lichtpuntjes te bieden in tijden van onzekerheid kun je nu zonder financieel risico een reis boeken. Als jij ons het vertrouwen geeft dat je mee gaat op een gave 360º Explore reis, dan kun jij er op vertrouwen dat wij jouw droomreis tot in de puntjes verzorgen zoals je dat van ons gewend bent. Lees er meer over op hoe je toch een toekomstige reis kunt boeken.

Recepten van de taarten

Komende weken en maanden gaan we je blijven voorzien van leuke informatie die dichtbij of wat verder van onze reizen en activiteiten staat. Zo plaatsen we nu op veler verzoek de recepten van de taarten op de laatste Kaffee und Kuchen Walk Along en het laatste nieuws heet van de naald. En 360° Explore spoelt terug: we brengen mooie reisverhalen van toen weer naar het nu, tranen van geluk boven op de berg of tranen van het lachen bij de kaasfondue, etappes van een trektocht die weergaloos waren maar ook langer dan verwacht, ontmoetingen met poolvosjes vlak voor je tent of het warme contact met Tek en Bisé in Nepal of Alexis in Chili. Wil je ons daarbij helpen? Stuur je running gag, je (reis)verhaal of foto die alles vertelt, naar flashback@360explore.com dan plaatsen we die in de blog en in de nieuwsbrief van 360°.

Liefde, licht en veel goede gezondheid toegestuurd vanaf ons Basecamp in het Montferland én alle vooruitgeschoven posten elders in Nederland!

Jouw Droomreis boeken in tijden van Corona

Dit zijn ze! De vooruitgeschoven posten ツ

Lees verder