RENNEND 2019 IN!

Het is zo ver, 360º Explore gaat rennen!

Met drie rennende International Mountain Leaders kon het ook bijna niet anders. Samen met MudSweatTrails, het trailrun platform van Nederland, hebben we een viertal heel gave hardloop reizen in het programma gezet. Dit is een logische volgende stap om een zo mooi en compleet mogelijk reisprogramma aan te bieden. In die zin verschillen wandelen en rennen door de bergen niet zoveel van elkaar, het één gaat net wat sneller dan de ander.

Afgelopen donderdag was de TrailDreams in de MST store in Zoetermeer waar zo’n 120 trailrunners vol enthousiasme keken naar de presentatie van het nieuwe hardloop programma van 360º Explore / MST. 

TRAILRUNREIZEN

Wat dacht je er van om in 7 dagen een rondje te rennen om het Mont Blanc Massief? Door drie landen en over hoge passen. We slapen in mooie hotels en in twee berghutten. We volgen in grote lijnen de route van de beroemde ultrarace, de UTMB van 170km. Gegarandeerd mooi!

360º Explore is kind aan huis in de Spaanse Picos de Europa, maar zelfs na vier huttentrektochten in de afgelopen jaren was het ontwikkelen van een trailrunreis in dit gebied een prettige uitdaging. Maar we durven gerust te zeggen de Travesera de Picos de Europa heel speciaal is, waarbij we enkele keren het Picos massief doorkruisen. 

In de vroege zomer zakken we nog iets verder naar het zuiden, naar de Hoge Atlas van Marokko. Vanuit de Agafay steenwoestijn rennen we in 7 dagen naar de top van noord Afrika. Dit is een ultieme hardloopreis. Alles wordt voor jou geregeld, je hoeft alleen maar te rennen en te genieten. 

GRAATJE

Is dit allemaal niet spannend genoeg? Begin augustus kun je mee naar de Hardergrat, één van de mooiste renbare graatjes van Zwitserland. Deze 4-daagse hardloopreis is kort maar intens, met een Vertical K, smalle paadjes en gave afdalingen. Slapen doen we in berghutten. Word jij hier onrustig van? Wij wel! Snel inschrijven dus.

Zoals je van 360º Explore gewend bent zijn ook deze trailreizen heel compleet. Vrijwel alles is inclusief en voor alle reizen organiseren wij een pre-departure meeting. Voor de Picos en Hardergrat trailrun gaan we in de voorbereiding zelfs een dag naar het Ahrtal in Duitsland. Hoe tof is dat!

Lees verder