Update Covid-19: Veilig op reis in het najaar

Jouw droomreis boeken

Wij trekken, net als jij graag weer de wijde wereld in als de situatie dat toelaat. Om lichtpuntjes te bieden in tijden van onzekerheid kun je nu zonder financieel risico een reis boeken. Alle vanaf heden geboekte reizen (m.u.v. de door jou zelf geboekte heen- en terugreis naar de bestemming) die niet door kunnen gaan vanwege restricties door het COVID-19 virus kan je kosteloos annuleren of omboeken naar een andere datum of andere reis. Als jij ons het vertrouwen geeft dat je mee gaat op een gave 360º Explore reis, dan kun jij er op vertrouwen dat wij jouw droomreis tot in de puntjes verzorgen zoals je dat van ons gewend bent.

Droomreizen later dit jaar

Hopelijk heb je ons persoonlijke bericht over deze vreemde en voor velen moeilijke tijd gelezen. If not lees dan ook:

De wereld zoekt een weg - Winterstormen

Annuleringsverzekering

Het kan verstandig zijn een annuleringsverzekering af te sluiten als je een reis boekt of nadat je een reis hebt geboekt (dit kan nog binnen een aantal weken na boeking). Lees bij het afsluiten van een verzekering goed de voorwaarden: er zijn grote verschillen. Veel annuleringsverzekeringen sluiten calamiteiten zoals pandemieën uit. Maar er zijn ook (all-risk) annuleringsverzekeringen waarin een risico als het coronavirus wél gedekt is.

Geplande en geboekte reizen april, mei & juni

Heb je een reis of cursus geboekt in april of mei dan heb je inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen. Hetzelfde gebeurt zo spoedig mogelijk voor reizen en cursussen in juni. Wij willen onze dank uitspreken voor de begripvolle reacties en mooie gebaren als omboeken naar een latere reis of micro avontuur! Reizen vanaf half mei en juni gaan vooralsnog door. We blijven in contact met de reizigers, volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen waar mogelijk overleg voeren. Alles is georganiseerd, zowel in Nederland alsook op locatie en als de lichten op groen staan gaan we in klein gezelschap en met de hike- of trailschoenen onder, de paden op.

Verder in het jaar

Ook voor te maken keuzes verder in het jaar geldt dat jouw gezondheid, onze gezondheid en de verantwoordelijkheid die wij naar anderen hebben voorop staat. Wij blijven in contact met de reizigers en cursisten die al geboekt hebben en zullen waar mogelijk overleg voeren over bijvoorbeeld garant vertrek of een nieuwe vertrekdatum. We hopen dat de situatie wereldwijd spoedig normaliseert en in het verlengde daarvan dat ook jouw reis door kan gaan.

Medische Cursussen

Medische cursussen waaronder de Wilderness First Aid en Trailrunning First Aid zijn uitgesteld. Wij ondersteunen en sympathiseren met iedereen die werkt in de gezondheidszorg en daar past op dit moment een behoudend beleid voor wat betreft deze cursussen bij. Voor de Wilderness First Aid is inmiddels een nieuwe datum vastgelegd op 26 en 27 september! De Wilderness First Aid cursus was volgeboekt maar door de wijziging van de datum zijn er een paar plekken (4) vrij gekomen en daardoor is deze twee-daagse cursus weer te boeken via de website op 360explore.com/wfa. Voor de Trailrunning First Aid zijn we op zoek naar een geschikte datum in het najaar. Heb je geboekt op de Trailrunning First Aid dan ontvang je zo snel mogelijk bericht over deze nieuwe datum.

Walk Along's

De Walk Along van april en van mei zijn geannuleerd maar we hopen je op zondag 14 juni weer op onze maandelijkse wandeling te verwelkomen! Ditmaal in het fraaie duingebied van Meijendel tussen Scheveningen en Wassenaar waar door de wind geteisterde bomen en kale duinen elkaar afwisselen. Zin in een positieve vooruitblik? Geef je dan vast op via deze pagina - dan houden we daar rekening mee met onze on-the-go outdoor koffie & thee - en volg het event op Facebook!

Op reis na deze vreemde tijd

We blijven net zo toegewijd als voor de coronacrisis waar het duurzaamheid betreft; van samenwerken met kleine familiebedrijven tot het gebruik maken van lokaal beheerde onderkomens. En van het dubbel compenseren van jouw reisvoetafdruk tot het inzetten van gepassioneerde en gediplomeerde berg(wandel)gidsen. Onze eerste prioriteit is altijd de veiligheid en de gezondheid van onze reisgenoten, onze partners en van onszelf.

Wij gaan er vanuit dat dit jou de rust geeft op reisavontuur te blijven gaan voor de prachtige reisbelevingen die je gegarandeerd mooie herinneringen bezorgen én omdat we daarmee ook economische voordelen creëren voor medemensen op moeilijk bereikbare en minder bedeelde plaatsen. De situatie verandert voortdurend, maar met rugzakken vol ervaring in de reiswereld willen we je verzekeren dat we als gidsen robuuste plannen hebben voor nog veel meer prachtige reisverhalen, nu en in de zeer nabije toekomst!

We hopen je hiermee van informatie te hebben voorzien; e-mail, chat, bel (017 CALL 360) of WhatsApp ons gerust mocht je nog een vraag hebben, we staan voor je klaar!

Lees verder