Sneeuwwandel samenwerking met de NKBV

Met groot genoegen laten we je weten dat 360° Explore met ingang van dit winterseizoen ook met Bergsportreizen van de NKBV (de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging) gaat sneeuwwandelen. De NKBV werd ruim 100 jaar geleden opgericht en is in die tijd uitgegroeid tot de bergsportautoriteit in Nederland, met ruim 60.000 leden. We hebben ontdekt dat we op meerdere vlakken passies delen. Het samen beleven van de bergen, sneeuwwandelen en het duurzaam organiseren van bergsport niet in de laatste plaats. De stap voor samenwerken voelt dan ook natuurlijk. Komende winter biedt 360° Explore samen met Bergsportreizen een zevental winterreizen in co-creatie aan:

Lidmaatschap cadeau

Je gaat op stap met een vertrouwde IML van 360° Explore, avontuurlijk en veilig door winters terrein, en het boekingsproces voor deze reizen verloopt via Bergsportreizen.nl. Als je nog geen lid was van de NKBV, dan word je dat tijdens het boeken. Ben je één van onze gewaardeerde bestaande 360° reizigers (minimaal 1 reis met 360° Explore meegeweest)? Dan ontvang je het lidmaatschapsgeld eenmalig voor het eerste jaar (€52,50) via 360° terug! Natuurlijk kun je het lidmaatschap dan voor het volgende jaar opzeggen, en we zullen je daar als service tijdig aan herinneren.

Andere voordelen

Als lid van de NKBV draag je bij aan het onderhoud van bergpaden en hutten en geniet je daarnaast de volgende voordelen:

  • tot 50% korting in meer dan 1.200 berghutten in Europa
  • voor slechts €31,90 euro per jaar een wereldwijde reis- en bergsportverzekering
  • 10% korting bij alle Bever winkels en website
  • ontvang 5x per jaar het allround klim- en bergsporttijdschrift van Nederland, Hoogtelijn

Naast een prachtige winterreis dus nog vele andere redenen om wellicht lid te blijven. Heb je vragen over deze samenwerking of over de voordelen die jij als 360° Explore reiziger hierdoor kunt hebben (zoals het gratis lidmaatschap het 1ste jaar), bel ons op 017-CALL360 (ook Whatsapp) of bericht ons op basecamp@360explore.com.

Lees verder