Update Covid-19: Veilig op reis in het najaar

Veranderlijke Reisadviezen: Laat ons het voor jou uitzoeken!

Reizen in deze tijd blijft ingewikkeld. Maatregelen die enkele weken geleden nog versoepeld werden zijn inmiddels op vele plaatsen alweer teruggedraaid. Wij houden er rekening mee dat het snel kunnen aanpassen naar een nieuwe situatie voorlopig onderdeel is van het organiseren van een reis. De zorg daarvoor nemen wij graag voor jou uit handen. De meeste landen binnen Europa zijn code geel wat betekent dat vakantiereizen mogelijk zijn mits je goed op de risico’s let. De risico's zoeken wij voor je uit en volgens een door de 360° Explore gidsen uit ervaring opgesteld Covid-19 protocol voeren wij de reizen uit.

Walk Along

Sinds juni struinen we weer elke maand door Neerlands mooiste natuur met de Walk Along’s. De laatste twee keer was door het schitterende Bergherbos op de stuwwal van het Montferland en over de Archemerberg. Wil je meelopen, reisgenoten ontmoeten, vrienden introduceren en ondertussen onbekende en prachtige natuurgebieden leren kennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van elke Walk Along! En zet alvast de volgende Walk Along, in de Loonse en Drunense Duinen, ook wel de ‘Brabantse Sahara’, in de agenda!

Inschrijven Nieuwsbrief

Reisgarantie en corona reiscoupons of vouchers

In tegenstelling tot eerdere berichten over de SGR die de geldigheid van een corona reisvoucher in twijfel deden trekken, hoef je over de STO-Garant regeling waarvan 360° Explore gebruik maakt geen enkele twijfel of zorg te hebben. Je reissom voor een reis van 360° Explore is altijd veilig gestald en 100% zeker gedekt. Nu, en aan het eind van het jaar en alle jaren die komen. Het geld is namelijk gestald op een derdengeldenrekening. Het is niet in het bezit van de reisorganisator en raakt nooit verloren bij financieel onvermogen, of het nu zou komen door het coronavirus of door andere omstandigeheden. Wel zo fijn.

Staycation beu? Op reis!

Vrijwel alle reizen begin september staan al op garant vertrek en andere micro avonturen en trektochten wat later in het jaar hebben al meerdere boekers en staan waarschijnlijk eveneens snel op gegarandeerd vertrek. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Berchtesgaden Indian Summer, de laatste mogelijkheid voor een huttentrektocht in een goud geel verkleurd landschap. Met een beetje geluk schittert het zonlicht op de reeds met verse sneeuw bedekte hoogste toppen van het gebied.

Of anders naar ons micro avontuur in het Ahrtal, langs bizarre rotsformaties, oude ruïnes en lokale wijnbouw, om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte en ontspannen de bergen en dalen van de Eifel te ontdekken (op slechts 2 uurtjes rijden van Nederland).

Alle najaarsreizen & micro avonturen

Liever trailen door de natuur?!

Daar kunnen wij van alles bij voorstellen. Ook wij staan alweer te trappelen van ongeduld om nieuwe trails te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Afgelopen jaar hebben alle deelnemers aan de trailrunreizen de tochten uitgelopen! Dat is een prestatie van formaat én het zegt ook iets over de instelling waarmee we deze trailreizen organiseren: “Het is een reis en geen race”. Maximaal genieten is het motto op de trailreizen; tijd voor bosbessentaart met slagroom (UTMB), een groot bord lokale kazen en versgebakken brood (Graatjes & Paadjes), partjes sinaasappel met cola (High Atlas Trail Traverse) of warme tortilla met cafe solo (Canyons & Kloven Trail). En zo eindigen we elke dag weer met een grote glimlach op het gezicht. Dit is trailrunning op z’n best! Laat je verrassen over je eigen kunnen en bekijk vandaag nog alle trailreizen waaronder garant vertrek in het najaar.

Bekijk de trailrunreizen

Op zoek naar Outdoor Skills?

Tot slot: ook voor wie op zoek is naar outdoorskills, zich wil verdiepen in International Mountain Leader vaardigheden of eerste hulp kennis en kunde staat ook in het najaar alweer wat gepland. Met behulp van de nieuwe e-learning modules van 360° Explore kunnen we de outdoor academy cursussen tóch door laten gaan, ondanks de invloed van het corona virus. Boek vandaag nog de laatste paar plaatsen op cursussen in september.

Outdoor Academy

We hopen je snel weer te zien!

Groeten,

Lees verder