Update Covid-19: We mogen weer!

Reisadvies wordt versoepeld

Langzaam worden de maatregelen her en der versoepeld. Inmiddels mogen we vanaf 15 juni weer reizen naar een aantal landen binnen Europa. Code oranje wordt aangepast naar code geel wat betekent dat vakantiereizen weer mogelijk zijn naar een beperkt aantal landen mits je goed let op de risico’s. In een later stadium volgen zeer waarschijnlijk nog meer landen.

Corona-proof in de Franse Chablais

Garant vertrek

Wij zijn natuurlijk erg blij met dit nieuws en voelen tegelijkertijd heel sterk een zorg voor jullie en elkaar. Om de persoonlijke veiligheid van jullie en ook onze gidsen te waarborgen hebben we de afgelopen tijd een corona-proof wandelreis ontwikkeld in de Franse Chablais: 5 dagen (zondag 19 t/m zaterdag 25 juli 2020) de meest mooie wandelingen vanuit een comfortabel hotel met 2-persoons kamers. De wandelingen zijn sportief/pittig met dagelijks zo’n 900 tot 1400 hoogtemeters en 6 à 7 uur looptijd, en omdat er 2 gidsen meegaan kan er gedifferentieerd worden: elk van de dagwandelingen is in te korten. We hebben de kamers in het hotel al gereserveerd en gidsen Jef en Laurens zijn hun dagrugzakken al aan het afstoffen!
LAATSTE NIEUWS: wegens grote belangstelling voor deze reis hebben we een tweede week gepland van 9 t/m 15 augustus, met gids Reinier Bos!

Kijk hier voor meer informatie.

Corona-proof kamperen in de Queyras

Garant vertrek

Er is nog plek op een prachtige kampeertrektocht door Parc Naturel Régional du Queyras {garant vertrek} in Frankrijk (zondag 12 t/m zaterdag 18 juli 2020). Deze bestemming is per auto te bereiken en omdat we in tenten slapen is dit een veilige reisoptie. We hebben ook een aantal 1-persoons tenten mocht je hier graag gebruik van willen maken. Deze reis vertrekt gegarandeerd en je kunt nog met ons mee!

Najaarsreizen

Of wil je liever iets later in het jaar nog weg? Check dan enkele van onze najaarswandelreizen zoals:

Il sentiero imposante della Valmalenco, een indrukwekkende hoog alpiene huttentrektocht langs de Zwitserse - Italiaanse grens waar het landschap stil, verlaten en uitdagend is.

Volta per l’alt Pirineu, een grensoverschrijdende huttentrektocht van vijf dagen door de onbekende en ruige Catalaanse Pyreneeën.

Berchtesgaden Indian Summer, de laatste mogelijkheid voor een huttentrektocht in een goud geel verkleurd landschap. Met een beetje geluk schitterd het zonlicht op reeds met verse sneeuw bedekte hoogste toppen van het gebied.

Of anders onze La Gomera najaarseditie om de natte Nederlandse herfst te ontlopen en je op te laden voor de aanstormende winter die in aantocht is. 

Walk Along

Daarnaast pakken we ook onze maandelijkse Walk Along’s weer op. Op 12 juli wandelen we een prachtige ronde over de Holterberg die onderdeel is van de Sallandse Heuvelrug. We verzamelen om 10:00 uur op de parkeerplaats
Kijk 's ochtends voor je naar de Walk Along komt even naar buiten wat voor weer het is en neem als het regent een regenjas mee! Jouw bevriende outdoorenthousiasten zijn ook van harte welkom. Laat het ons even weten of jij mee loopt via een e-mail naar basecamp@360explore.com, een telefoontje (017-CALL360), een Whatsapp op hetzelfde nummer. Tip: neem je je eigen mok of drinkbeker mee zodat we geen wegwerpbekers hoeven te gebruiken.

We hopen je snel weer te zien!

Groeten,
Team 360° Explore

Lees verder