Gratis functioneel (sneeuw) wandel shirt cadeau

Vroege boekers bedanken wij met een über hip functioneel shirt t.w.v. €38 zodat je altijd, overal, buiten kunt genieten! Ook heel goed te gebruiken voor binnensporten trouwens. Het comfortabele en ademende shirt nemen we met een gave bedrukking mee naar jouw reis, naar een 360° Explore Walk Along (even laten weten of je komt en welk maatje je nodig hebt) óf naar de informatiebijeenkomst van de reis als die gepland is.

Als je geboekt hebt ontvang je een maattabel (dames & heren) om het best passende shirt uit kiezen. De dames shirts zijn neon roze en aqua blauw. Heren shirts zijn navy blauw en aqua blauw.

Wanneer krijg je het shirt?

Trektochten & microavonturen met vertrek in mei & juni: boek vóór 1 maart 2019
Trektochten & microavonturen met vertrek in juli & augustus: boek vóór 1 mei 2019
Trektochten & microavonturen met vertrek na augustus: boek vóór 1 juli 2019

Voor reizen waar we gebruik maken van vluchten heeft vroeg boeken nog een ander voordeel: meestal is het dan nog mogelijk voordelige vliegtickets te bemachtigen!

Tip voor gebruik

Was de functionele shirts binnenstebuiten op lage temperatuur (max. 40°c). Zo blijven ze er fraai uitzien en heb je er lang plezier van.

Klaar voor vertrek?

Als het functionele #earlyBird sportshirt klaar is voor vertrek hebben we alleen nog een maatje van je nodig! De onderstaande tabellen helpen je daarbij. Je ontvangt een mailtje om de pasvorm door te geven. Wij zorgen ervoor dat het shirt mee gaat op reis!

Dames

Maat
XS
S
M
L
XL
A
 60
 62
 64
 66
 68
B
 82
 88
 94
 100
 106

Maat A*: Lengtemaat • Maat B**: Borstomtrek

Heren

Maat
S
M
L
XL
XXL
A
 70
 72
 74
 76
 78
B
 100
 106
 112
 118
 124

Maat A*: Lengtemaat • Maat B**: Borstomtrek

Alle maten zijn weergegeven in cm. Let op: de aangegeven formaten kunnen een afwijking hebben van +/- 2,5cm. De dames shirts vallen klein (maar de stof is stretch).

* Meet vanaf het hoogste punt van de schouder tot onderkant kledingstuk.
** Meet vanaf 1 cm onder de oksel over het kledingstuk

Lees verder