Deze sneeuwwandelreizen zullen gegarandeerd vertrekken

De winter draait nu op volle toeren met veel sneeuw in de afgelopen dagen voor de Noord Alpen zoals Zuid Duitsland en Oostenrijk. Het is ook een winter waarbij we nog tot half april onderweg zijn met onze sneeuwschoentochten. Uit het gehele winterprogramma hebben we voor jullie nu al de volgende sneeuw wandel reizen op “Garant Vertrek” gezet. Dat betekent dat jouw geboekte reis zeker door zal gaan! Het leuke is, op elk van deze reizen is nog plek.

Tijdens de Masterclass Sneeuwschoenwandelen leer je alles over de sneeuw- en lawinekunde. Elke dag begint met een stuk theorie om deze vervolgens tijdens een mooie tocht in de praktijk te brengen. Door te luisteren, kijken en voelen nemen we je mee in de kunst van het off piste sneeuwschoenwandelen.

Wat te denken van de Grande Traversée du Jura langs de Zwitserse grens in Frankrijk. Een niet al te zware sneeuwschoentrektocht door prachtige bossen, open velden en leuke dorpjes waarbij we overnachten in gemoedelijke accommodaties.

Verwen jezelf en geniet met volle teugen tijdens de winterweek in de Portes du Soleil! Met prachtige graatwandelingen, eenzame kapelletjes en almen, imposante bergen en schitterende panorama’s. Ook voor beginners!. Onze basis is Hotel Esprit Montagne, dat op Zoover tienen (!) scoort vanwege de hoogstandjes van chef Raf, de leuke bediening en de gezellige sfeer.

Of anders een trektocht langs het koningspad met onze reis Abisko Zweeds Lapland waarbij we ons onderdompelen in een uitgestrekt wit landschap langs machtige bergen en brede dalen. In de avond hebben we kans om het magische fenomeen van het Noorderlicht te aanschouwen. Echt een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger. Vorig jaar heeft onze huisfotograaf en filmmaker deze fantastische film gemaakt.

Aan het einde van het seizoen, als iedereen alweer aan de lente denkt binden we nog een keer onze sneeuwschoenen onder bij een trektocht door het oudste Nationale park van Frankrijk, de Vanoise. De tocht gaat langs vier bemande berghutten die zelfs een warme douche hebben. Deze tocht biedt iedere sneeuwschoenwandelaar de mogelijkheid om een echte alpiene sneeuwschoenweek & trektocht te beleven!

Lees verder