Update Covid-19: Veilig op reis

Wat kan ik verwachten?

Onze missie is mensen te inspireren in verbinding te zijn met de bergen en de wildernis, samen te genieten en van buiten zijn een gezonde en onvergetelijke ervaring te maken.

Naast bijzondere & unieke reizen staat 360° voor een eerlijker verdeling en organiseren we liefst zodanig dat het houdbaar is voor volgende generaties. Wij houden vast aan de overtuiging dat reisorganisaties meer moeten geven dan moeten nemen van de wereld. We committeren ons aan duurzaamheid, de gemeenschap en rechtvaardigheid en het geeft ons als gidsen en als reisontwikkelaars de inspiratie en de motivatie om de allermooiste reizen te ontwerpen en met jou op reis te gaan.

Houd je net zoveel van reizen als wij? Twijfel je nog vanwege de kosten? Neem de reissom nog eens in overweging na het lezen van wat je van ons kan verwachten op 360° Ethos.

Kan ik ook bellen?

Wij houden van persoonlijk contact!

Bel Niels, Jef, Reinier of Peter op 017CALL360 (017-2255360) of stuur een Whatsapp bericht op dit nummer. Vragen over de zwaarte van een reis, hoe je kan boeken, bestemmingen die je niet gepland ziet staan maar wel in je hoofd hebt en veel meer: wij beantwoorden je vragen graag. Gebruik je liever Twitter? Ook dat kan via twitter.com/360explore. Of een Facebook Messenger bericht op facebook.com/360explore.

Neem ook contact op voor maatwerk reizen voor groepen, families, alleen- of samenreizend. Samen met alle kennis van de reisontwikkelaars en gidsen van 360° kunnen wij je een reiservaring bieden die jouw reis tot een groot succes maakt.

Hoe kan ik boeken?

Boeken kan via deze website (op de reispagina RESERVEER NU en vervolgens BOEK NU). Je boeking wordt definitief na ontvangst van de 25% aanbetaling op jouw reissom. In de bevestiging die je binnen enkele dagen na boeking ontvangt staat vermeld hoe je de aanbetaling kunt overmaken aan 360°. De gepubliceerde reissommen zijn per persoon, tenzij anders is vermeld.

Bieden jullie een reisgarantie en financiële zekerheid?

Voor alle aanbieders van reizen geldt het volgende inzake reisgarantie: de garantie voorkomt dat consumenten de reissom, die zij vooruit hebben betaald, in geval van financieel onvermogen ofwel bij faillissement van de reisorganisator kwijt zijn. De reisgarantie garandeert reizigers die al op reis zijn bovendien dat zij gerepatrieerd worden of hun reis kunnen vervolgen. 360° voldoet aan de wettelijke garantiestelling. Meer informatie op Garantieregeling.

Wat gebeurt er na boeking?

Voor de meeste reizen geldt dat je binnen enkele dagen nadat je van 360° een boekingsbevestiging hebt ontvangen, een e-mail ontvangt van STO Garant. STO Garant is onze derdengeldenrekening waar jouw geld veilig staat tot na afloop van de reis. In de e-mail wordt uitgelegd hoe je kunt betalen via iDeal of per overboeking. Afhankelijk van het tijdstip van de boeking ontvang je een verzoek tot betaling van de aanbetaling à 25% van de reissom en later tot betaling van het restant van de reissom óf tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek van de reis boekt. Meer informatie: Garantieregeling.

Waar vind ik de reisvoorwaarden?

Een onvergetelijke, avontuurlijke en bijzondere reis voor jou en de reisgenoten waarmee je op pad bent is voor ons het allerbelangrijkst. 360° zal altijd, naar redelijk- en mogelijkheid, alles doen om dat gezegde waar te maken. Daarnaast gelden de volgende algemene reisvoorwaarden die van kracht zijn als je boekt op een reis: (Reis)voorwaarden.