Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Naar buiten de natuur in

Kind - Ouder natuurbelevenis weekend

Samen de Veluwe beleven

Tijd voor je kind en om samen de natuur in Nederland te beleven. Een weekend lang samen ontdekken hoe leuk het outdoorleven is en hoe verrassend de Nederlandse natuur. Samen met andere ouders en kinderen een weekend lang buiten zijn. We gaan op zoek naar wilde dieren, maken ons eigen eten klaar en slapen in tenten.

Trip designer: Jeffry Oonk Jeffry Oonk

Op een prachtige plek in het bos komen we op vrijdag avond samen. De natuurbeleving en het buiten zijn samen met je kind staan voorop. We doen dit met maximaal tien ouder-kind paren. Een weekend lang dompelen we ons onder in de prachtige Nederlandse natuur en beleven spannende avonturen. Als het donker wordt speuren we naar wilde dieren. We eten planten die we in de natuur kunnen vinden. We staan oog in oog met de schedel van een edelhert en verwonderen ons over hoe licht het skelet van een vogel is. We slapen in comfortabele expeditie tenten en proberen veel op houtvuur te koken. Of je vieze handen gaat krijgen? Reken daar maar op! Onder leiding van twee natuurgidsen / biologen gaan jullie een heel avontuurlijk weekend tegemoet. 

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met NatuurMonumenten

Trip profiel

Inspanning Ontspannen

Jullie willen graag een weekend in de natuur doorbrengen, samen met andere ouders en kinderen. Op een spannende en educatieve manier ga je kennis maken met de schoonheid van ons eigen land. Samen speuren we naar wilde dieren en bekijken we hoe de natuur er eigenlijk uit ziet. Jullie vinden het niet erg om modder op je kleding te krijgen, want met een beetje water ben je zo weer enigszins schoon gepoetst. Jullie kunnen je nu al verheugen om lekker samen in de tent te slapen, terwijl de wilde dieren ’s nachts misschien wel door het kamp lopen. Ook helpen jullie graag om het eten klaar te maken. Helemaal leuk wordt het als we brood gaan bakken boven het kampvuur. Kortom, dit wordt een weekend om nooit te vergeten.

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Kind - Ouder natuurbelevenis weekend

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Dag-tot-dag