Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Be prepared on the trails!

Trailrunning First Aid (TFA)

Intensieve training voor trailers

Deze intensieve 1-daagse First Aid training voor trailers is speciaal ontwikkeld voor trailers die in uitdagingde omgevingen hardlopen en die zelfredzaam willen zijn in het geval van een onvoorziene omstandigheid. De training wordt gegeven door de ervaren Artsen van Outdoor Medicine.

Trip designer: Outdoor Medicine Outdoor Medicine

Deze Trailrunning First Aid training wordt georganiseerd in samenwerking met MudSweatTrails, het trailrun platform van Nederland.

Deze unieke & uitgebreide Trailrunning First Aid training wordt gegeven door artsen getraind in expeditie en wilderness geneeskunde met aanzienlijke backcountry ervaring. De Trailrunning First Aid is een relevante en realistische EHBO-opleiding voor actieve trailrunners. Deze cursus eerste hulp voor trailers is een 1-daagse introductie tot algemene medische vaardigheden in het veld, gericht op de beginnende trailer tot de competitieve trailer. De cursus bevat een intensief theoretisch deel en realistische scenarios op een van de mooiste trailplekjes van Nederland: Berg en Dal. 

Doelgroep is de trailer die tijd doorbrengt in afgelegen (berg)gebieden of waar niet direct medische hulp voor handen is zoals de Nederlandse bossen of duinen. Medische kennis vooraf is niet noodzakelijk. De TFA cursus die plaatsvindt op 17 mei 2020 wordt in het Nederlands gegeven.

Trip profiel

Inspanning Entry Level First Aid

Jij bent een trailer die graag de uitdagende paden opzoekt. Dit doe je alleen, in groepsverband of tijdens trailwedstrijden door de bossen in Nederland, over het strand, door de bergen of de woestijn. Je wilt graag weten hoe je je optimaal voor kunt bereiden om zo blessures en ongelukken te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan wil jij weten hoe je moet handelen. Deze 1-daagse First Aid training zie jij als de basis om veilig de trails op te gaan.

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Trailrunning First Aid (TFA)

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Dag-tot-dag