Update Covid-19: We mogen weer!

Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Sledehondentocht en sneeuwschoenwandelen over fjälls

Winterse avonturen Scandinavië

{GARANT} Magische winterbeleving Scandinavië

Dit is een unieke en exclusieve winterreis met prachtige sneeuwschoenwandeltochten vanuit een comfortabele cabin in Zweden en een drie-daagse sledetocht met Alaskan husky’s in Noorwegen. Tijdens deze week dompel je jezelf onder in de Scandinavische winter, waar de dagen vanaf mid februari al verrassend lang zijn. Vanuit Fjällnäs maken we geweldige sneeuwschoenwandelingen. Het hoogtepunt van de reis is toch wel de driedaagse huskytocht in Noorwegen. Dit is een winterreis in optima forma.

Trip designer: Jeffry Oonk Jeffry Oonk

Hier heb jij al jaren van gedroomd, samen met onze ervaren 360º Explore gids fantastische sneeuwschoenwandelingen maken door de Zweedse wildernis en een grandioze sledetocht maken met husky’s. Het gebied rondom Fjällnäs biedt ons alles voor een week Scandinavisch avontuur, met bevroren riviertjes, sprookjesachtige bossen, ijsvissen op het meer en in de vrieskou lunchen bij een knapperend kampvuur. We zwerven drie dagen met onze eigen slede door de uitgestrekte bossen en oneindige fjälls van Noorwegen. Overnachten doen we in een sfeervolle houten berghut midden in de Noorse natuur waar we goed voor de honden moeten zorgen en ons eigen eten zullen koken. De 360º Explore gids heeft jarenlange ervaring in wintertochten met husky’s en op sneeuwschoenen en hij zal je goede instructies geven, ervaring is dus niet nodig.

Een uniek avontuur

Op deze reis kunnen maximaal 6 mensen mee, omdat wij huskytochten met een grotere groep niet verantwoord vinden. Dit is dan ook een exclusieve reis met veel persoonlijke aandacht, behalve de vlucht is alles inclusief. Het is een 'once in a lifetime experience’, hoewel…als je eenmaal een sledetocht hebt gemaakt wil je er volgend jaar waarschijnlijk weer een doen.

Trip profiel

Inspanning Avontuurlijk

Jij houdt wel van avontuur, ook in de winter. Je kijkt er naar uit om met jouw eigen husky team door het winterse landschap te glijden en om schitterende dagtochten op sneeuwschoenen te maken. Deze reis tovert ook een glimlach op het gezicht van een ieder die nog nooit een hondensledetocht of sneeuwschoenwandeling heeft gemaakt. Jij hebt een redelijk gevoel voor evenwicht en het lijkt je geweldig om met de husky’s op pad te gaan, sterker nog, het verzorgen van de honden lijkt jou één van de hoogtepunten van de reis. Ook draag je graag een steentje bij aan het klaarmaken van ons eigen eten tijdens de huskytocht. Kortom, een avontuurlijke winterreis om naar uit te kijken.

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Winterse avonturen Scandinavië

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Dag-tot-dag