Update Covid-19: We mogen weer!

Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Trekking op de grens langs Spaanse Pyreneeën reuzen

Parque Natural Posets Maladeta

Spaans hooggebergte op zijn best!

Het natuurgebied van Posets Maladeta ligt in het centrale gedeelte van de Spaanse Pyreneeën. De grauwe toppen liggen op machtige graten met daartussen schitterende groene dalen. Via een aantal van de hoogste toppen passeren we dit gebergte van west naar oost.

Trip designer: Karin Sloove Karin Sloove

De route voert ons via prachtige gletsjerdalen over hoge passen. We klimmen naar een paar toppen waar we 360° uitzicht hebben richting zowel Frankrijk als grote delen van het achterland van Spanje. Bijzonder van deze uitzichten is dat we twee keer tijdens de reis onze hele route van bovenaf kunnen bekijken. Tijdens de trektocht overbruggen we hoogtes tussen 1000 en 3400 meter en komen langs de kale gruistoppen, lieflijke meren en uitstervende gletsjers. Tijdens de reis zullen we je vertellen over de historie van het gebied en je zelf laten ervaren wat de lokale Spanjaarden de afgelopen 200 jaar hier hebben meegemaakt. We trekken van hut naar hut, maar er zijn ook nachten waar we de luxe van een hotel mogen tegemoet zien. Het najaarszonnetje en de aangename temperatuur laten je denken dat het weer zomer is ondanks de prachtige herfstkleuren die de loofbomen in de dalen dragen.

Trip profiel

Inspanning Uitdagend - Pilot Reis

  • Klimmen 12,877m
  • Dalen 12,878m
  • Hoogste punt 3,349m
  • Afstand 108km

Je geniet graag van lange dagen trekken door de bergen met een groep mensen die houdt van avontuur in de natuur. Je hebt geen moeite om je eigen bagage te dragen in een goede rugzak (hutten-/reservekleding, lakenzak, lunch, snacks en je fototoestel). Je bent gewend om in veelzijdig hooggebergte terrein te wandelen; blokkenterrein is voor jou geen onneembaar obstakel. Je bent fit en hebt geen moeite om elke dag een significant aantal hoogtemeters te verkroppen. En je straalt, ondanks dat de zon waarschijnlijk elke dag zal schijnen, feller dan de zon bij elk vergezicht en elke doorkijk die we op de reis aan je voorschotelen!

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Parque Natural Posets Maladeta

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Bekijk het gehele fotoalbum

Dag-tot-dag