Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Bosrijke kwartsietbergruggen tot idyllisch Hahnenbachtal

Saar-Hunsrück Soonwaldsteig {garant}

Rugzaktrekking door verlaten bos en weidse velden

Een korte maar prachtige rugzaktrekking door de stille bossen en velden van het Soonwald in Duitsland. We zwerven over verlaten paden en kamperen midden in de machtige bossen.

Trip designer: Jeffry Oonk Jeffry Oonk

Garant vertrek 9 mei & 26 sep | boek vóór 26-05 en ontvang een functioneel shirt t.w.v. €40!

Op nog geen vier uur rijden van Nederland ligt de onbekende Soonwaldsteig, een parel van een wandeling waar we in vier dagen 75 kilometer van lopen. De eerste nacht slapen we in een typisch Duitse accommodatie maar tijdens de volgende drie nachten kamperen we op prachtige verborgen plekken in het woud en zelfs een nacht op de restanten van een oude burcht. We dragen alles wat we voor vier dagen nodig hebben op onze rug, tenten, branders en eten. Voor wie nog nooit een rugzaktrekking heeft gemaakt is dit een uitgelezen kans om eens te ervaren hoe het is om zo door de natuur te trekken. De eindeloze bossen maken dit tot een uitzonderlijke fraaie tocht. Dit is een reis voor wie rust zoekt en graag in de natuur bivakkeert.

Trip profiel

Inspanning Sportief

Jij hebt altijd al een keer een rugzaktrekking willen maken, met alles wat je nodig hebt op je rug vier dagen door eindeloze bossen dwalen. En dat het zo dicht bij huis zo prachtig mooi zou zijn had je niet gedacht. De stilte van het Soonwald, het gekwetter van de vogels en de fraaie kampeerplekken, jij bent klaar voor een nieuw outdoor avontuur. Maar misschien ben je al wel eens eerder op een uitdagende trekking van 360º meegeweest en wil je er eens heerlijk een paar dagen tussen uit, ook voor jou wordt dit een geweldige tocht. Het terrein is gevarieerd maar niet moeilijk en de rugzak niet te zwaar. Je verheugd je er nu al op om ’s avonds bij het kampvuur te zitten en naar de sterren te staren. Begin mei is het al zo ver, de rugzak trekking over de Soonwaldsteig!

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Saar-Hunsrück Soonwaldsteig {garant}

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Bekijk het gehele fotoalbum

Dag-tot-dag