Tripfacts

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte en vertrekdata Reserveer nu

Via adembenemende passen van Marrakech naar de Rozenvallei

Trans Atlas

Kampeertrektocht door het Mount Mgoun Massief

Steek 15 zeemijlen bij Gibraltar over en je passeert één van de meest indrukwekkende contrasten ter wereld. Het komt tot zijn recht in het Mgoun Massief. Mooie lokale architectuur, typisch gesteente, diepe gorges en prachtige summits.

Trip designer: Niels Leenders Niels Leenders

Benieuwd naar de mogelijkheid deze reis op maat voor jou en jouw reisgezelschap te organiseren? Neem hiervoor contact op met Niels op 0618-885563 of via niels@360explore.com.

De traditionele dorpjes en groene valleien aan de voet van het Mgoun Massief contrasteren prachtig met de weidse vergezichten die je te wachten staan op de afgelegen, indrukwekkende passen die we deze trek gaan passeren. De Mgoun regio laat je meer dan elders in Marokko in contact komen met de warme Berber gastvrijheid. Daarnaast is het Mgoun Massief typisch voor het Atlas gebergte. Het sedimentair gesteente heeft voor de karakteristieke steile rotswanden gezorgd, lange spitse bergkammen en diepe, door rivieren uitgesleten kloven. Wij maken een schitterende 7 dagen trektocht van West naar Oost door het Atlas gebergte.

Trip profiel

Inspanning Avontuurlijk

Deze informatie wordt zo snel mogelijk geplaatst.

Trip vertrekdata

Kies jaar
Kies vertrek

Trans Atlas

-

  • Reisduur dagen

Kalender

ma di wo do vr za zo

V.a. €0,00 per persoon Reissom kan variëren i.v.m. groepsgrootte Boek nu

Foto's

Bekijk het gehele fotoalbum

Dag-tot-dag