Jeffry Oonk

Jeffry is bioloog, gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader en gediplomeerd WGA Wilderness Guide en Wilderness First Responder. Daarnaast ervaren natuurfotograaf met een voorliefde voor de savanne, de koude streken, natte toendra en berggebieden.
#HARTVOORDEWERELD   #GIDS   #REISONTWIKKELAAR   #MICROADVENTURE_CZAR
e-mail: jef@360explore.com

Niels Leenders

Niels is aanjager van 360°, een gepassioneerde gids en groot liefhebber van bergen, mensen en natuur. Gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader, Remote Emergency Medical Technician en mede oprichter van NLAIML.
#VERBINDELAER   #GIDS   #REISONTWIKKELAAR   #TOP_BANANA
e-mail: niels@360explore.com

Reinier Bos

Reinier Bos. Gymleraar wanneer het moet, UIMLA International Mountain Leader, Wilderness First Aid'er en in de bergen te vinden wanneer het maar kan. Enthousiast voor elke wandeling of trektocht om anderen de bergen te laten beleven.
#RUSTZELVE   #GIDS   #REISONTWIKKELAAR   #TROTSE_TUKKER
e-mail: reinier@360explore.com

Peter Mienes

Peter is opleider voor de NKBV en de Nederlandse IML's en brengt daarbij en op zijn tochten meer dan 20 jaar bergervaring mee. Peter is gediplomeerd UIMLA International Mountain, Wilderness First Responder en tourski-instructeur. Peter staat bekend als outdoor app expert.
#SNEEUWMAN   #GIDS   #REISONTWIKKELAAR   #ERVARINGS_LEAD
e-mail: peter@360explore.com

David Hund

David werkt als front-end Web ontwikkelaar graag aan een waardevol Web voor iedereen. Als kritisch meedenker en pragmatisch idealist. Hij heeft “Progress, not perfection…” als screensaver en goed voornemen. David is een gids voor de website (frontend development) en zorgt voor de looks & feel.
#WEBSITE_USER_EXP_NINJA   #KLIMMENDE_FAMILIEMAN   #FRONTENDER
e-mail: dave@360explore.com

Chris van der Weijden

Chris is een zeer begaafd grafisch ontwerper en verantwoordelijk voor de kekke huisstijl van 360˚. Chris is vanaf het begin bij 360˚ betrokken geweest. En naast grafisch ontwerper portret fotograaf en groot liefhebber van 'the outdoors'.
#HIGH_LORD_CREATIVUS   #VORMGEVING   #DUIKER_BERGSPORTER
e-mail: chris@360explore.com

Kay Jansen

Kay is de man achter de camera bij 360° Explore, altijd met zijn hoofd in de wolken en het liefst drie stappen vooruit. Misschien ook wel de jongste van het gezelschap met zijn 20 jaarringen.
#DROMER   #FILMMAKER   #STORY_TELLER   #HUISFOTOGRAAF
e-mail: kay@360explore.com

Patrick Broens

Patrick is software architect en leeft naar een quote van zijn held John Muir: "Of all the paths you take in life, make sure a few of them are dirty" te voet of in zijn Land Rover. Patrick is een gids voor de website (backend development) en zorgt ervoor dat je leest wat je nu leest.
#BACKENDER   #SCHROBBELÈR_VRIEND   #QUANTUM_COMPOSER

Laurens Vliegen

Laurens voelt zich nergens zo thuis als onderweg in de natuur en de bergen. Hij heeft een voorliefde voor wildkamperen en kan uren praten over ultralight materiaal. Wildernis gids en in 2017 gestart met de opleiding tot UIMLA International Mountain Leader.
#ULTRALIGHT_BUDDHA   #REISONTWIKKELAAR   #ASPIRANT_GIDS

John van Giels

John heeft een jarenlange liefde en ervaring in bergen, woestijnen en arctische streken, die hij inzet om prachtbelevingen in de natuur mogelijk te maken. John is gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader en opleider voor NLAIML.
#GIDS   #WIJZE_VLINDER

Karin Sloove

Karin is een die-hard outdoor athlete, consultant @Kragten, gefascineerd door de bergen, klimmen, alpinisme, extreme & LD triathlons en nordic skiing. Specialiste van de Pyreneeën en sinds 2017 op zoek naar de mooiste tochten aldaar voor 360°. 
#POWER_WOMAN   #REISONTWIKKELAAR   #TALENTED_DUURSPORTER

Matthieu Veldhuis

Matthieu leeft op in de ‘wildernis’. Als student was wildkamperen noodzaak, nu een verslavende manier om buiten te zijn. Heeft in de afgelopen 20 jaar meer dan 500 nachten in 'the bush' gekampeerd. Is in 2017 gestart met de opleiding tot International Mountain Leader.
#VERHALENDE_GIDS   #REISONTWIKKELAAR  #ASPIRANT_GIDS