Op reis

Jeffry Oonk

Jeffry is bioloog, gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader en gediplomeerd WGA Wilderness Guide en Wilderness First Responder. Daarnaast ervaren natuurfotograaf met een voorliefde voor de savanne, de koude streken, natte toendra en berggebieden.
#GIDS   #REISONTWIKKELAAR

Niels Leenders

Niels is aanjager van 360°, een gepassioneerde gids en groot liefhebber van bergen, mensen en natuur. Gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader, Remote Emergency Medical Technician en mede oprichter van NLAIML.
#GIDS   #REISONTWIKKELAAR

Peter Mienes

Peter is opleider voor de NKBV en de Nederlandse IML's en brengt daarbij en op zijn tochten meer dan 20 jaar bergervaring mee. Peter is gediplomeerd UIMLA International Mountain en tourski-instructeur. Peter staat bekend als outdoor app expert.
#GIDS

John van Giels

John heeft een jarenlange liefde en ervaring in bergen, woestijnen en arctische streken, die hij inzet om prachtbelevingen in de natuur mogelijk te maken. John is gediplomeerd UIMLA International Mountain Leader en opleider voor NLAIML.
#GIDS

En op reis

David Hund

David werkt als front-end Web ontwikkelaar graag aan een waardevol Web voor iedereen. Als kritisch meedenker en pragmatisch idealist. Hij heeft “Progress, not perfection…” als screensaver en goed voornemen. David is een gids voor de website (frontend development) en zorgt voor de looks & feel.
#FRONTEND-DEVELOPER   #WEBSITE

Patrick Broens

Patrick is software architect en leeft naar een quote van zijn held John Muir: "Of all the paths you take in life, make sure a few of them are dirty" te voet of in zijn Land Rover. Patrick is een gids voor de website (backend development) en zorgt ervoor dat je leest wat je nu leest.
#BACKEND-DEVELOPER   #WEBSITE

Chris van der Weijden

Chris is een zeer begaafd grafisch ontwerper en verantwoordelijk voor de kekke huisstijl van 360˚. Chris is vanaf het begin bij 360˚ betrokken geweest. En naast grafisch ontwerper portret fotograaf en groot liefhebber van 'the outdoors'.
#VORMGEVING   #HUISSTIJL

Matthieu Veldhuis

Matthieu leeft op in de ‘wildernis’. Als student was wildkamperen noodzaak, nu een verslavende manier om buiten te zijn. Heeft in de afgelopen 20 jaar meer dan 500 nachten in 'the bush' gekampeerd. Is in 2017 gestart met de opleiding tot International Mountain Leader.
#ASPIRANT-GIDS   #REISONTWIKKELAAR

Karin Sloove

Karin is een die-hard outdoor athlete, consultant @Kragten, gefascineerd door de bergen, klimmen, alpinisme, extreme & LD triathlons en nordic skiing. Specialiste van de Pyreneeën en sinds 2017 op zoek naar de mooiste tochten aldaar voor 360°. 
#REISONTWIKKELAAR

Ben Smeets

Ben is trainer in veiligheidsgedrag en instructeur kaart, kompas en GPS vaardigheden. Meer dan 25 jaar ervaring in het gidsen en organiseren van avontuurlijke reizen en trainen van reisleiders en Aspirant UIMLA International Mountain Leader.
#ASPIRANT-GIDS   #OPLEIDER

Bob van Ettinger

Bob is Scandinavisch Fjell & Fjord gids en Aspirant UIMLA International Mountain Leader. Een Nederlandse Viking woonachtig in Dalarna, Zweden. Steekt zijn liefde voor z'n tweede thuisland niet onder stoelen of banken en neemt je mee van verwondering naar verwondering.
#ASPIRANT-GIDS